در پاسخ به سوال تولید کنندگان گرامی که میپرسند چگونه در سامانه سماصط درخواست جوجه ریزی واحد خود را ثبت کنیم؟ لازم دونستم آموزش این بخش رو براتون قرار بدم.
برای این کار ابتدا باید از منوهای سمت راست گزینه درخواست جوجه ریزی را کلیک کنید . حالا از زیر بخشها درخواست جوجه ریزی را انتخاب نید تا فرم زیر را ببینید .
اطلاعات درخواستی در فرم را تکمیل کنید:
فایلهای پیوست را بارگزاری نمایید :
تیک پذیرفتن تعهد نامه را بزنید . البته بد نیست برای یک بار هم شده اون سه تا فایل را مطالعه کنید تا بدونید در مورد چه چیزی داری متعهد میشوید تا فردا اگر مشکلی پیش اومد نگید که من ندیدم !
در نهایت دکمه ذخیره را بزنید.
درخواست شما به تشکلهای استانی (اگر داشته باشید ارسال میشه ) . در سامانه سماصط اینجوری تعریف شده که اگر فردی تشکل را انتخاب نکرده باشه دیگه درخواست مستقیم میره واسه کارشناسان اتحادیه مرکزی مرغداران میهن .
فرض ما اینه که واحد تولیدی دارای تشکل است
درخواست توسط تشکل استانی تایید و به اتحدیه مرغداران میهن ارسال میشه. در اتحادیه میهن یکی از کارشناسان نایید میکنن و درخواست به مرحله ای میره که واحد تولیدی باید بیاد و به صورت آنلاین سهم سامانه رو پرداخت کنه .
سوال پرسیده بودند که این مبلغ رواتحادیه کجا استفاده میکنه . در مذاکره با آقای محسن رسولی ، مدیر دفتر فن آوری اطلاعات اتحادیه و مدیر سامانه سماصط ، گویا این مبالغ در راستای تنظیم بازار استفاده میشه.
پس از واریز وجه به صورت آنلاین درخواست برای تایید از نظر بهداشتی به دامپزشکی ارسال میشه . وقتی کارشناسان محترم دامپزشکی درخواست رو تایید کردند مجوز جوجه ریزی صادر میشه.
نکته مهم : وقتی درخواست جوجه ریزی ثبت میشه از همون ابتدا یک کد به درخواست تخصیص داده میشه که بهش میگن : کد رهگیری درخواست . واحد پرورش پولت باید این کد رو در اختیار واحدهای تخمگذاری قرار بده که قصد دارند پولت های پرورشی رو از این فارم ، به فارم خودشون ببرند .
نکته مهم : قبل از هرکاری باید ابتدا نسبت به کد یکتای کشاورزی اقدام نمایید در غیر این صورت نمیتونید هیچ درخواستی رو ثبت کنید.
نکات :
نکته 1 : دوستان این نکته رو دقت کنید که مرغداران میهن مسئول تنظیم بازاره و تعداد جوجه ریزی رو تعیین میکنه .
نکته 2 :دامپزشکی متولی بهداشته و شرایط بهداشتی رو بررسی میکنه که ایا واحد تولیدی شرایط جوجه ریزی رو داره یا نه
اگر هر دوتاشون تایید کردند تازه مجوزی صادر میشه که 30 روز اعتبار داره .
نکته 3 : در حالت عادی واحدهای پرورش پولت میتوانند درخواست جوجه ریزی بدهند.
نکته 4 : در صورتی که واحد تخمگذار بخواهد درخواست جوجه ریزی بدهد باید درخواست خود را در کارگروه آنفلوآنزای استان ارائه نماید و در صورت تایید کارگروه ابزارهای درخواست جوجه ریزی برای آن واحد تخمگذار فعال خواهد شد .
نکته 5 : وقتی درخواست دادید و درخواست شما تایید شد درخواست برای درج توزیع جوجه به کارتابل مرغ مادری ارسال میشود (تعداد و تاریخ ) . حتما به مادر فشار بیارید تا میزان جوجه ارسالی رو در سامانه سماصط و پانلی که در اختیارشان قرارداده شده است ثبت نمایند تا گله جاری برای فارم شا ایجاد شود.
نکته 6 : زمانی گله جاری برای فارم شما بوجود میاید که واحدهای مرغ مادر میزان جوجه ارسالی برای شما را درج نمایند
نکته 7 – در اینده تعداد جوجه دریافت شده شما به صورت خودکار از سامانه تریس ثبت خواهد شد ولی الان باید پیگیری نمایید
نکته 8 – پس از گذشت 90 روز از تاریخ جوجه ریزی نسبت به ثبت تعداد پولت پرورشی ارسالی به فارمهایی که از شما درخواست پولت دارند اقدام نمایید .
نکته 9 : اگر میخواهید وضعیت درخواست جوجه ریزی خود را ببینید بر روی اعتبار سنجی کلیک کنید .
نکته 10 : اگر خواستید درخواستهای جوجه ریزی را پیگیری نمایید از مسیر زیر اقدام کنید
اگر علاقمند بودید کارشناسان پولت یار کار مربوط به سامانه شما را انجام بدهند و در کنار شما باشند میتونید با شماره های زیر تماس بگیرید
02166918514 – 09104639608